+40-723-188-000 Comanda apel
Cos (0)
Coșul este gol!

Despre noi

DESPRE NOI

Eurotabros Com este prezenta pe piata romaneasca din anul 2000 si comercializeaza o gama foarte variata de produse.

Incepand  am marit portofoliu de produse importand mobila marca ALPINO -DESSENTI

Eurotabros Com isi doreste sa aduca un plus pietei de mobilier romanesc oferind seriozitate, servicii si produse la standarde internationale, calitate si profesionalism. 

 

NOU

Te asteptam la  Plaza Snagov  in Sos. Bucuresti Ploiesti 129 in primul  Showroom Merinos sa te convingi de calitatea covoarelor Merinos.

Adresa noastra este Sos. Bcuresti Ploiesti 129

Despre Merinos

Brandul Merinos este cartea de vizita a fiecarei companii.

Brand-ul nostru Merinos, derivat din Merinoschaf, inseamna calitate, fiabilitate, satisfactie a clientilor si de succes.

Cu motto-ul sau "Oriunde traiesti", simbolizeaza semnificatia internationala si globalitatea a Grupului. Este clar, are un grad ridicat de recunoastere si asigura o diferentiere clara in competitie. Istoria Merinos, a fost fondata in 1970 de catre Mehmet Erdemoglu si familia sa ca o afacere de familie cu doua razboaie de tesut covoare in 1970.

Astazi, Merinos este unul dintre cei mai mari trei producatori de covoare din lume si exportate in mai mult de 65 de tari.

Grupul Merinos a continuat investitia sa ajungand la trei fabrici de productie, cu o suprafata totala de 1,020,000 mp, care au o suprafata construita de 220.000 mp. Anual, sunt produse 15,660,000 m² de covoare si 46.700 de tone de fire aici, cu sprijinul mai mult de 2.000 de angajati.